Met zekerheid ondernemen

Ondernemen

Wil jij weten of het ondernemerschap daadwerkelijk bij je past? Wij laten jou inzien waar je over na moet denken zodat jij een goed beeld krijgt van het ondernemerschap. Dit inzicht, gekoppeld aan een wetenschappelijk onderbouwde ondernemerstest geeft jou het inzicht dat jij nodig hebt om te bepalen of het ondernemerschap bij jou past.

80% van de werknemers in Nederland denkt wel eens na over het ondernemerschap. Meestal wordt deze stap niet gezet, omdat er te veel onzekerheid is omtrent de gevolgen van het ondernemerschap. Ook het vinden van klanten wordt als een hoge drempel gezien.

Waarom kiezen voor Zitikopmijnplek?

Onze specialisten op het gebied van ondernemers coaching helpen jou een goed inzicht te krijgen of het ondernemerschap bij je past. We kijken naar jou als ondernemer, we bespreken jouw business idee, we benoemen mogelijkheden en kansen en kijken naar jouw sterke en verbeterpunten als ondernemer.

Nadat we dit in kaart hebben gebracht ga je met jouw ondernemerscoach door in een persoonlijk traject, waarin we antwoord hebben op al jouw ondernemersvragen. Tevens leggen wij jou uit hoe je op een makkelijke wijze aan voldoende klanten komt. Hiervoor zetten we onze unieke marketingmethodiek in, waarmee wij al meer dan 10.000 ondernemers succesvol begeleid hebben.

Nu kun jij een goede start maken met jouw bedrijf.

Wil jij allereerst weten of het ondernemerschap bij je past?

Dit leveren onze begeleiding jou op:

  • Het antwoord op jouw vraag: past het ondernemerschap bij mij?
  • Een duidelijk beeld hoe jij aan voldoende klanten komt
  • Antwoord op al je ondernemersvragen
  • Hulp bij alle (praktische) facetten van het ondernemerschap

Onze coaches en het programma helpen jou met 

Inzicht in jou als ondernemer

Een ondernemerscoach brengt jouw sterke en minder sterke punten duidelijk naar voren om jou als ondernemer in je kracht te zetten. Wij zorgen dat je sterke punten optimaal ingezet worden en je minder sterke punten verbeterd worden. Op basis van dit inzicht ga jij heel gericht groeien als ondernemer.

Het opstarten van jou bedrijf

Je staat er zeker niet alleen voor. De ondernemerscoach helpt jou met het opstarten van jouw bedrijf. Met een goed bedrijfsplan, financieel plan en marketingplan ben jij voorbereid voor een optimale start. Alles staat in het teken van jouw succes als ondernemer.

Altijd voldoende klanten

Veel ondernemers zijn vakinhoudelijk sterk in wat ze doen, maar het vinden van klanten blijft altijd lastig. Met een makkelijk toepasbare methodiek, die ook voor jou werkt, krijg jij altijd voldoende klanten.

Daadwerkelijk groeien met jouw bedrijf

In dit traject ga je niet alleen groeikansen zien, maar je gaat deze ook pakken. Tevens bekijken we de mogelijkheden om jou schaalbaar te laten ondernemen.

Nieuwsgierig of jij een echte ondernemer bent?

Doe de gratis Zitikopmijn Check

Wat onze Klanten zeggen

Bert Vogel

Manager Employability, De Volksbank


"Dit programma triggert en enthousiasmeert je innerlijke ik."

Henk Jansen

Klantexpert Rabobank


“Nooit gedacht dat ik zoveel over mijzelf in korte tijd kon leren. Het werkte gewoon heel prettig om zelf te bepalen wanneer ik aan de slag ging en dat je ook gewoon met iemand kon spreken en je laten coachen, echt top.”

Manon

Liever Lef


''De Check heeft mij het inzicht gegeven dat ik nodig had om de stap naar het ondernemerschap te maken. De begeleiding die Pedro mij gegeven heeft om daadwerkelijk van mijn bedrijf een succes te maken is van onschatbare waarde.''