Het Light pakket

Voor een werkplek mèt werkplezier

Met het Zitikopmijnplek.nl loopbaan-& ontwikkelprogramma ga jij de komende maanden op onderzoek uit met als doel tot concrete keuzes, stappen en acties te komen.

Bekijk hier het tijdpad van het programma

Wat ga je leren?

  • Je zet jouw wensen en mogelijkheden, met jouw netwerk, om in concrete keuzes en stappen.
  • Je doet zelfkennis op. Je krijgt inzicht in wie jij bent, wat jij kunt, wat jij wilt en waarom. Je wordt bewuster waar je van houdt, wat bij jou past, wat je motiveert en waar jij heel goed in bent. Je krijgt meer begrip wat het van jou en van de mensen in jouw omgeving vraagt om in deze snel veranderende wereld te wonen, leven en werken.
  • Je ontdekt waar behoefte aan is op de arbeidsmarkt, op korte en op lange termijn. Je verkent jouw kansen, wensen en mogelijkheden. Vervolgens vertaal je dit naar wat jij nodig en te doen hebt om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Misschien vind je nieuwe manieren om daarbij in jouw inkomen te voorzien. Zo ontdek je jouw persoonlijke missie - de zin van jouw bestaan - én een baan of werkomgeving die daarbij past. Dit kan ook het starten van een eigen bedrijf zijn.

Wat levert het je op?

  • Je haalt meer uit jouw baan en werkomgeving.
  • Je bent bewuster van je potentieel, kwaliteiten en toekomstvisie en straalt dat ook uit.
  • Werkplezier, zelfvertrouwen, een betere performance en profilering.
  • Je hebt meer zicht op mogelijkheden en kansen en weet die te benutten.
  • Je bent bewuster van jouw leervermogen, leerstijlen en drijfveren.
  • Een opleidingsplan met aansluiting op de vaardigheden van de 21e eeuw.
  • Een actueel profiel, te gebruiken bij sollicitaties, netwerken en op social media.
  • Een heldere loopbaankoers inclusief stappenplan en netwerkbenadering.
  • Een stevig fundament. Je bent bewuster van hulpbronnen en hoe deze in te zetten.

Kortom: jij weet wat je te doen hebt om op jouw plek te komen, goed op je plek te blijven én jouw plek ten volle in te nemen.

Waar begint het mee?

Je krijgt een uitnodiging voor een persoonlijk intakegesprek. Voorafgaand aan de intake vul jij een aantal voorbereidende vragen voor jezelf en je coach in. Zo kom je gemakkelijker tot de essentie tijdens de intake. Je gaat ook verzamelen wat er al is qua CV, LinkedInprofiel, testuitslagen, laatste beoordelingen etc. Daarna kun je van start met het programma en heb je 24/7 toegang tot 7 modules, meer dan 50 eigentijdse en inspirerende opdrachten, webinars van experts en vind je in de bibliotheek video’s en tips van ervaren recruiters van vooraanstaande Nederlandse corporates.

Persoonlijke begeleiding van jouw coach en support van mededeelnemers

Als je kiest voor het Zitikopmijnplek.nl light pakket ontvang je een strippenkaart met 2 coachuren die jij naar behoefte benut. Daarnaast ontvang je uitnodigingen voor de online meet-ups met andere deelnemers. De eerste meet-up vindt plaats bij het begin van module 2. De tweede meet-up vindt plaats tussen module 4 en 5. Voor dagelijks contact met anderen kun je terecht in de lounge, hier ontmoet je mede deelnemers voor het stellen van vragen en het delen van successen en netwerk.

Wil jij ook een werkplek mèt werkplezier?

Wat onze klanten zeggen

Bert Vogel

Manager Employability, De Volksbank


"Dit programma triggert en enthousiasmeert je innerlijke ik."

Henk Jansen

Klantexpert Rabobank


“Nooit gedacht dat ik zoveel over mijzelf in korte tijd kon leren. Het werkte gewoon heel prettig om zelf te bepalen wanneer ik aan de slag ging en dat je ook gewoon met iemand kon spreken en je laten coachen, echt top.”

Sanne Ruchti

Klantspecialist KPN


"Het is voor iedereen goed met een andere blik naar je oude, huidige en toekomstige loopbaan te kijken."

Wat is de duur van het programma?

Hoe lang je erover doet, bepaal je helemaal zelf. Al dan niet in samenspraak met jouw werkgever. Jouw motivatie speelt een belangrijke rol. En de noodzaak om bijvoorbeeld snel een andere baan te vinden, binnen of buiten de organisatie waar jij nu werkt.

Over het algemeen neemt het traject 4 tot 6 maanden in beslag. De duur wordt mede bepaald door de intensiteit en discipline waarmee jij zelf met de opdrachten aan de slag gaat. Wij gaan ervan uit dat jij er gemiddeld 4 tot 6 uur per week aan besteedt. Verdubbel je dit, dan ga je vanzelfsprekend sneller door het programma heen. 

Je hebt als deelnemer maximaal één jaar toegang tot de leeromgeving Zitikopmijnplek.nl. Alles wat jij gedurende dit programma doet en maakt, sla je op in jouw eigen online omgeving. Dus daar kun je - ook nadat het jaar voorbij is - altijd bij. Handig toch? 

Investeren in jezelf wordt beloond. Zitikopmijnplek.nl sluit aan waar mensen – juist nu- behoefte aan hebben. Wij dragen graag bij aan dat iedereen iedere dag zin heeft het beste uit zichzelf te halen. Mensen die op hun plek zitten, dat is onze missie.

Wij hebben al meer dan 10.000 mensen succesvol begeleid in hun weg naar werkgeluk, zelfvertrouwen en een betere performance en profilering. Ben jij de volgende?

Pakket Light samengevat

€1697

  • 1 telefonisch intakegesprek van 1u tijdens de introductieperiode
  • Een online meeting met coach en max 5 deelnemers ter kennismaking in begin van module 2 zelfinzicht van 1,5u
  • Een online meeting met coach en max 5 deelnemers tussen module 4 marktoriëntatie en module 5 marktbenadering van 1,5u
  • Een strippenkaart van 2u, naar wens in te zetten per 0,5u, gekozen kan worden uit telefonisch of Face-Time/Zoom coaching.
  • Aantal weken na afloop in kader van borging een belgesprek met coach van 0,5u
  • Totaal coachuren 3,5u
  • Totaal socialuren 3u
  • Totaal contacturen 6,5u
  • Totale duur 20 weken

Upgrade coaching

Altijd mogelijk gedurende programma. Altijd € 150 per uur.

De vele opdrachten maken het heel waardevol en praktisch. Leuk dat je kunt kiezen uit verschillende opdrachten. Dat motiveert om er daadwerkelijk mee aan de gang te gaan’.

‘Zit je niet (meer) op je plek of ben jij vanwege een reorganisatie boventallig geraakt? Ik gun jou dit programma, zodat je inzicht krijgt in wat je wilt en kunt (en bij je past) en daarmee jouw kansen vergroot op een mooie baan waar je blij van wordt.

- Sytske Koenderman

sr HR Consultant SPF Beheer